Rezervari on-line
  1. Thassos
  2. >
  3. Vila Elisabeta

Vila Elisabeta 3*

Vila Elisabeta se bucură de una dintre cele mai bune amplasări din insula Thassos, în staţiunea Golden Beach, asigurându-vă o vacanţă liniştită la malul Mării Egee. Portul din Limenas se află la aproximativ 15 km distanţă, iar aeroportul din Kavala la aproximativ 40 km.
Localizare: Vila Elisabeta este situată în nordul insulei Thassos, într-un paradis verde al staţiunii Golden Beach, chiar pe plaja cu nisip fin. Portul din Limenas se află la aproximativ 15 km distanţă, iar aeroportul din Kavala la aproximativ 40 km.
Facilități vila: Vila Elisabeta oferă servicii în regim self-catering, grădină, parcare. În zonă se găsesc numeroase taverne de unde turiştii pot gusta din preparatele tradiţional greceşti.
Facilitățile camere: Camerele spaţioase, de 2 sau 3 locuri sunt mobilate cu gust şi au în dotare chicinetă complet utilată cu vesela necesară şi plită electrică, TV, aer condiţionat (contra cost - 5 €/zi/ cameră), mini-bar şi balcon
Plaja: Plaja Golden Beach este una dintre cele mai frumoase plaje ale insulei Thassos, fiind premiată cu 2 Steaguri Albastre. Plaja este lată cu nisip, există baruri şi taverne şi este amenajată cu umbreluţe şi şezlonguri contra cost.
Self catering: Auto-gospodărire (fără servicii de masă și întreținere).
Rezervari: tel. 0749 262390; 0351 181739; email: adielatravel@yahoo.com