Rezervari on-line
  1. Mykonos
  2. >
  3. Hotel Myconian Theoxenia

Hotel Myconian Theoxenia 5*

pentru vizualizare tarife click sus pe oferta

Hotelul Mykonian Theoxenia, construit intr-un stil architectural traditional cicladic, reprezinta o oaza de linistite si lux, aflat in apropiere de viata de noapte plina de farmec a orasului Mykonos.
Localizare: Hotel Mykonos Theoxenia este situat langa celebrele mori de vant din Mykonos. Se afla la cateva minute de mers pe jos de centrul orasului Mykonos, in apropiere de aeroport și port.
Facilitati hotel: Clientii acestui hotel vor dispune de facilitati si servicii de calitate precum: receptie, lobby bar, seif, room service 24 h, restaurante si baruri. Hotelul dispune, de asemenea, de o piscina cu jacuzzi situata in mijlocul unei gradini amenajate, printre pini și palmieri. Pentru cei care vor sa aiba parte de momente de relaxare si rasfat, vor avea la dispozitie serviciile unui centru Spa cu sala de gimanstica complet echipata, baie de aburi, sauna, masaj, precum si diferite tipuri de masaj si tratamente de infrumusetare.
Facilitati camere : Camerele acestui hotel sunt modern decorate si complet utilate. Acestea dispun de TV satelite, aer conditionat, minibar, baie, seif, uscator de par, telefon cu linie directa, acces la internet, baie cu dus sau cada, balcon, terasa sau veranda cu vedere la gradina