Rezervari on-line
  1. Lefkada
  2. >
  3. Hotel Aliki

Hotel Aliki 4*

Hotelul Aliki este construit la 49 m deasupra nivelului mării, având o panoramă superbă asupra mării Ionice È™i insulelor mici È™i înverzite apropiată de Lefkada, precum Scorpios È™i Meganissi. Hotelul oferă o oază de liniÈ™te È™i relaxare pentru turiÈ™tii săi.
Localizare: Hotelul Aliki este localizat la 4 km de staÈ›iunea cosmopolita Nidri, la 10 km de capitală insulei –Lefkas È™i la 1,5 km de staÈ›iunea Nikiana. Plajă cu pietricele din Nikiana se află la aproximativ 800 m depărtare de hotel.
Facilitățile hotelului: Hotelul dispune de grădină, aer condiÈ›ionat, internet wireless, sală de mic dejun, bar, parcare, exchange, seif, serviciu de trezire, rent a car È™i parcare. Hotelul pun la dispoziÈ›ia turiÈ™tilor recepÈ›ie, bar-restaurant, piscină È™i terasă la ultimul nivel al hotelului. În hotel există lift pentru accesul mai uÈ™or către cele 4 etaje ale hotelului È™i rampe de acces pentru persoane cu dizabilități.
Facilitățile camerelor: Hotelul dispune de 22 de camere duble dotate cu aer condiționat, TV, telefon, wi-fi(gratuit), minibar, baie proprie cu dus, uscător de păr, balcon
Rezervari: tel. 0749 262390; 0351 181739; email: adielatravel@yahoo.com