Rezervari on-line
  1. Creta
  2. >
  3. Hotel Evelyn Beach

Hotel Evelyn Beach 3*

Localizare: Acest hotel este situat chiar lângă plaja de nisip / pietriș Hersonissos. O selecție de magazine, restaurante și baruri se găsesc în imediata apropiere (300 m). Bine-cunoscutul oras Heraklion este la doar 2.6 km distanță.
Facilitati camere: Camerele primitoare și cu aer condiționat, cuprind o baie proprie cu duș sau cadă și un uscător de păr. Alte accesorii standard includ o linie telefonică directă și TV. În plus, oaspeții pot solicita un frigider. Ele au un seif pentru închiriere și, atunci când temperaturile scad, încălzire.
Facilitati hotel: Hotelul decorat cu gust cuprinde un total de 76 de camere repartizate pe 3 etaje. Oaspeților le sunt oferite o recepție, o cameră TV, un hol spațios, cu un lift, un bar confortabil și un restaurant cu o zonă de nefumatori separată. Oaspeții dispun de un bazin de înot, iar copii pot folosi piscina pentru copii la hotelul vecin (pentru o taxă suplimentară). Șezlonguri și umbrele de soare (pentru o taxă suplimentară), au fost prevăzute gata de utilizare. Opțiuni de sporturi de apa si tenis sunt, de asemenea, disponibile în apropiere (la un cost suplimentar).
Rezervari: tel. 0749 262390; 0351 181739; email adielatravel @ yahoo.com