Rezervari on-line
  1. Corfu
  2. >
  3. Vila Filoxenia

Vila Filoxenia 3*

Localizare: Vila este situată în stațiunea Paleokastritsa, la 25 km de aeroport. Cele șase plaje din apropiere sunt premiate cu steagul albastru și sunt înconjurate de păduri de măslini. Turiștii pot explora pădurile și zonele abrupte sau pot savura atmosfera relaxanta de la tavernele învecinate. De asemenea, pot inchiria bărci sau canoe pentru a explora stâncile și pesterile din zonă.
Plaja: Vila este situată la 700 metri față de plaja publică, plajă cu nisip și pietricele. Șezlong-urile și umbreluțele, pe plajă, sunt contra cost – aproximativ 10 euro (2 șezlong-uri și o umbrelă). Pe plajă exista bar, acesta fiind contra cost.
Facilități vilă: Vila a fost construită în 1986, cu renovări făcute de-a lungul timpului, ultima renovare fiind făcută în 2012. Filoxenia Mermaide Studios pune la dispoziția oaspetilor săi o piscină în aer liber cu secțiune pentru copii, o terasă însorită, cu șezlonguri și umbrele gratuit și un bar lângă piscină. Barul oferă muzică și acces la internet și servește gustări, înghetata, băuturi racoritoareși cocktail-uri. La acestea se adaugă parcare gratuită și internet wireless (contra cost).
Facilități camere: Apartamentele spațioase sunt dotate cu aer condiționat (contra cost, 5 euro/zi), o chicinetă complet utilată (inclusive filtru de cafea și frigider), balcon cu vedere la piscină sau la gradină, baie dotată cu uscator de păr, TV.
Self-catering: Auto-gospodărire (fără servicii de masă și întreținere).
Rezervari: tel. 0749 262390; 0351 181739; email: adielatravel@yahoo.com