Rezervari on-line
  1. Corfu
  2. >
  3. Hotel Royal Boutique

Hotel Royal Boutique 3*

Localizare: Hotelul Royal Boutique este situat in Kanoni, la doar 3 km distanta de orasul Corfu. Kanoni este situat la sud de orasul vechi, dupa Garitsa, in partea de sud a peninsulei care pe langa frumusetea naturala, detine si un sit istoric semnificativ. Hotelul este recent renovat.
Facilitati cazare: Royal Boutique Hotel are 123 de camere si apartamente de lux cu un decor modern. Toate camerele sunt dotate cu aer conditionat, wi-fi gratuit, plasma TV - satelit, seif (contra cost), minibar (contra cost), uscator de par, telefon cu linie directa, baie cu cada, halate, papuci, serviciu de spalatorie (contra cost), room service (contra cost).
Facilitati hotel: 2 restaurante (restaurantul principal si un restaurant A la carte ce serveste mancaruri din bucataria mediteraneana si italiana), 2 baruri si o cafenea cu o terasa frumoasa cu vedere la Mouse Island. Magazin de suveniruri, 24 h receptie si room service, schimb valutar, inchiriere laptop, internet (spatiu special amenajat), wi-fi gratuit, babysitter (la cerere), inchiriere masini.
Plaja si piscine: Hotelul are o piscina cu apa de mare, spatioasa, o piscina pentru copii si plaja de nisip se afla la doar 300 de metri.
Rezervari: tel. 0749 262390; 0351 181739; email: adielatravel@yahoo.com