Rezervari on-line
  1. Chania
  2. >
  3. Hotel Cretan Malia Park

Hotel Cretan Malia Park 4*

pentru vizualizare tarife click sus pe oferta


 


Localizare: hotelul, este situat pe plaja cu nisip, la 37 km departare de Orasul Heraklion si 34 km de Aeroportul International. Amplasarea este ideala atat pentru familiile care doresc o vacanta relaxanta la plaja, cat si pentru cele care doresc sa exploreze cultura minoica si Creta antica.
Facilitati camere: baie cu cada sau dus, uscator de par, frigider, telefon, seif, televizor, radio, aer conditionat, balcon sau terasa, patut (la cerere). Capacitate maxima camera dubla: 2 adulti + 1 copil sau 3 adulti. Capacitate maxima bungalow cu vedere la mare: 2 adulti + 1 copil, sau 3 adulti. Capacitate maxima bungalow VIP junior suite 2 adulti + 2 copii. Capacitate maxima camera single: 1 adult.
Facilitati hotel: 3 restaurante, bufet pentru copii, scaune inalte pentru copii in restaurant, 3 baruri, mini market, acces la internet Wi-Fi in lobby, 2 piscine pentru adulti, piscina pentru copii, sezlonguri, umbrele, teren de tenis iluminat, tenis de masa, teren de volley, sporturi de apa pe plaja, animatie, loc de joaca pentru copii, mini club (4 - 12 ani), club pentru adolescenti (13 - 17 ani doar in perioada 15 iunie - 15 septembrie), sala de conferinte, inchiriere masini, schimb valutar, cutie postala, doctor (contra cost, la cerere), parcare.