Rezervari on-line
  1. Maliuc
  2. >
  3. Pensiunea Hartas

Pensiunea Hartas 3*

Localizare : Pensiunea Hartas se afla pe malul Dunarii in satul Vulturul din comuna Maliuc. Se poate ajunge acolo fie din Tulcea cu vaporul sau cu salupa pensiunii fie pe un drum de tara nu foarte bine intretinut recomandabil mai degraba pentru autoturisme offroad.
Descriere : Pensiunea Harttas este o pensiune noua de 3 margarete, care opera conditii bune de cazare la tarife competitive.
Structura de cazare Pensiunea dispune de 3 camere single , 4 camere duble matrimoniale si 7 camere duble twin ( cu 2 paturi ) .
Fiecare camera este spatioasa (20 mp) are grup sanitar propriu , Tv satelit, minibar , aer conditionat ,incalzire centrala, balcon cu vedere la Dunare , Internet de mare viteza.
Dotari generale camere : Baie cu dus; Televizor; Balcon; Minibar; Conexiune internet clasica; Aer conditionat
Servicii si Facilitati : Pensiunea oferta oaspetilor urmatoarele facilitati: Bar & Restaurant cu o capacitate de 60 persoane, in incinta caruia se pot servi meniuri traditionale romanesti dar si internationale, doua terase cu foisor in aer liber care pot primi pana la 60 persoane, piscina in aer liber, avand o suprafata de 80mp, 4 ambarcatiuni cu motoare de 60cp, 90cp, 115cp respectiv 150cp, sala de conferinte cu capacitatea totala de 50 de locuri.
Facilitati generale in unitatea de cazare: Restaurant; Bar; piscina exterioara