Rezervari on-line
  1. Marbella
  2. >
  3. Hotel H10 Andalucia Plaza

Hotel H10 Andalucia Plaza 4*

ADULTS ONLY!!!

Localizare: Această proprietate este la 6 minute pe jos față de plajă. Hotelul H10 Andalucía Plaza - Adults Only este situat în Marbella, la 500 de metri de plajă şi la 800 de metri de Puerto Banús. H10 Andalucia Plaza - Adults Only se află la 58 km de Aeroportul Malaga şi la 63 km de centrul oraşului.
Facilitati cazare: are 400 camere. Unele camere ale hotelului au vedere la piscină. Camerele au design elegant, mobilier contemporan şi lucrări de artă modernă. Toate camerele oferă aer condiţionat, minibar şi TV cu ecran plat cu canale prin satelit.
Facilitati hotel: Proprietatea are o piscină în aer liber. Piscina este înconjurată de o terasă cu şezlonguri, iar oaspeţii au la dispoziţie prosoape gratuite. De asemenea, hotelul are o sală de gimnastică cu acces gratuit şi un centru spa disponibil la un cost suplimentar, care include saună şi baie turcească. Restaurantul tip bufet Córdoba are o terasă cu numeroşi palmieri. Barul Toledo oferă muzică live, iar lângă piscină puteţi găsi Barul Naturalia. Oaspeţii beneficiază de reduceri la anumite terenuri de golf din regiunea Costa del Sol, precum şi de intrare gratuită la Cazinoul Marbella de lângă hotel.
Rezervari: tel. 0749 262390; 0351 181739; email adielatravel @ yahoo.com