Rezervari on-line
  1. Kemer
  2. >
  3. Hotel Rose Resort

Hotel Rose Resort 4*

Localizare: Hotelul este localizat la 50 km de aeroportul Antalya , 40 km de centrul orasului Antalya , 1 km de orasul Kemer.
Facilitati cazare: este construit pe o suprafata de 2.750 mp si are 123 camere standard, 2camere family, dintre care doar 80 de camera sunt in cladirea principala. Camerele standard au 19-25 mp (fara balcon) si sunt dotate cu: minibar, tv satellite, telefon, aer conditionat split, seif, balcon, mocheta, paturi twin sau matrimoniale, baie cu dus, uscator de par.
Servicii: All inclusive
Facilitati hotel: fara plata: sezlongurile si umbrelutele de pe plaja si de la piscina, parcare private, mini biblioteca, baie turceasca, sauna, piscina interioara, baie cu aburi. Cu plata: masaj, centru de infrumusetare, coafor, serviciile medicale, spalatoria, telefon, rent a car, mini market, magazine cu suveniruri , bijuterii si pilearie, seiful in camera, sala de conferinta.
Plaja si piscine: Plaja este privata, 1 piscina interioara de 60 mp , 1 piscina exterioara de 150 mp si 1 piscina pentru copii de 5 mp.
Activitati: Fara plata: diferite jocuri si competitii, aqua park, spectacole seara, karaoke, darts, mini club (4-12 ani), piscina pentru copii, loc de joaca pentru copii, mini disco, fitness, aerobic, gimnastica in apa, tenis de masa. Cu plata: internet cafe, jocuri video, billiard, foosball, sporturile nautice mootrizate 9 parasuta, jet ski, ski nautic, banana), cursuri de scuba diving.