Rezervari on-line
  1. Belek
  2. >
  3. Hotel Lykia World

Hotel Lykia World 5*

pentru vizualizare tarife click sus pe oferta 


Locatia : Hotelul este situat pe malul marii la 60 km de centrul Antalyei, 30 km de centrul statiunii Side si la 50 km de aeroportul Antalya.
Facilitati hotel: Este deschis in anul 2008, are 42 camere standard Standard Terrace, 32 camere tip Superior Terrace, 40 camere tip Superior Resort si 25 camere pentru familii. Sunt doua resturante principale, 4 restaurante a la carte (bucatarie turceasca, pescarie, bucatarie din extremul orient si italieneasca), 10 baruri, bar pe plaja, bar la piscina, discoteca, 8 sali de conferinta, sala de jocuri, internet, magazine, spalatorie, serviciu medical, camera de depozitarea bagajelor, parcare auto, inchiriere de automobile, seif. Exista 3 piscine (dintre care una este cu apa de mare), 2 piscine acoperite. Sezlongurile, umbrelele, saltelele si prosoapele de plaja la piscina si pe plaja sunt fara plata. Tenis de camp, volei pe plaja, polo in apa, basket, aerobica, gimnastica acvatica, sauna, baie de aburi, baie turceasca.
Biliardul, bowlingul, nocturna terenului de tenis, lectiile de tenis, serviciile centrului de recuperare, sporturile acvatice pe plaja se platesc suplimentar. Periodic se organizeaza activitati distractive. Golf-clubul Lykia Links cu 2 terenuri de golf (cu 18 si 9 gauri) este situat pe malul marii. Se desfasoara cursuri individuale si de grup pentru invatarea jocului de golf. In incinta clubului sunt: magazine, baruri, si restaurante a la carte. Centru de cosmetica si recuperare. Golf clubul hotelului Lykia Links este amplasat pe malul marii. Pentru copii exista 2 piscine dintre care una este acoperita, mini-club, sala de jocuri, salon TV, mini-discoteca. Serviciile de bona se platesc suplimentar. Periodic se organizeaza activitati distractive pentru copii.
Facilitati camere: Toate camerele Standard Terrace (35 mp) au: baie si dus (foen), toaleta, terasa, aer conditionat (centralizat), telefon, televizor, seif, frigider, mocheta, posibilitatea de a pregati cafea, ceai. Mini-barul si internetul se platesc suplimentar.